Međunarodni Transport Auto Delova

0 Comments

MEĐUNARODNI TRANSPORT AUTO DELOVA

 

Proizvođači automobila iz godine u godinu povećavaju proizvodnju, uvoz i ozvoz rastu, a distributivna mreža se takođe širi. Istovremeno se povećava potražnja za transportnom auto delova. Tržište automobila postaje sve više međunarodno, a to za sobom povlači potrebu za prevozom rezervnih delova i motora. Danas ljudi sve češće na internetu traže rezervne delove za svoj automobil, bilo da su onii novi ili polovni. Upravo otuda je sve važnije pronaći pouzdanog prevoznika koji se brine o međunarodnom transportu auto delova na ozbiljan, profesionalan i siguran način.  “General Transport” u ovom kontekstu predstavlja izuzetnu pomoć, jer kroz naše namenske usluge prevoza možete na siguran, brz i prikladan način da isporučujete auto delove na različite načine otpreme prilagođene vrsti rezervnog dela koji se isporučuje.

Transport Auto Delova

Kako pravilno pakovati auto delove za isporuku?

 

U daljem tekstu nastojaćemo da Vam navedemo neka od jednostavnih uputstava za jednostavno pakovanje delova za automobile: 

Ukoliko se auto delovi sastoje od više sastavnih delova, preporučljivo je, ako je to moguće, rastaviti uklonjive delove i pakovati ih odvojeno.

Obavezno ispraznite rezervoare od tečnosti koja se može proliti i pažljivo ih očistiti kako bi se uklonili opasni ostaci.

Zamotajte svaki rezervni deo pojedinačno, a manje komponente stavite u plastične kese.

Ako delove pakujete u kutije, zapečatite ih.

Da biste zaštitili predmete koji se šalju, posebno one najosetljivije, neophodno je zaštititi ih odgovarajućim materijalima za pakovanje, kao što su folija sa vazdušnim mehurićima, polistiren ili karton sa dvostrukim talasima.

Siguran međunarodni transport auto delova je moguć samo ako su paketi dobro zaštićeni i dobro poslagani i poređani jedan pored drugog u transportnom vozilu.

Ukoliko treba da isporučite glomazne rezervne delove kao što su sedišta ili odbojnici, najbolje je da ih dobro pričvrstite na paletu radi bezbednosti transporta. 

Sudar bi mogao nepopravljivo oštetiti komad i zbog toga odložiti popravak, pa je prvi cilj sigurnost robe koja se prevozi. Ali ne sme se zanemariti  ni tačnost. Rezervni auto delovi moraju stići na vreme na zahtev kupca.

Firma „General transport“ kupcima pruža prilagođena rešenja na osnovu njihovih potreba, u slučaju međunarodnog prevoza rezervnih delova za automobile. Naše iskustvo vezano za svu potrebnu dokumentaciju Vam stoji na raspolaganju. Moćete zatražiti ponudu ili nas kontaktirati za više informacija i postaviti nam svoja pitanja, a mi ćemo Vam odgovoriti i prevesti Vaše auto delove.

Categories: Međunarodni transport | Putovanje i Prevoz