Prevoz Putnika – Iznajmljivanje Mini Busa

Prevoz Putnika - Iznajmljivanje Mini Busa

Iznajmljivanje mini-buseva, sa ili bez vozača. Ukoliko Vam je potreban grupni prevoz zaposlenih na seminar, konferenciju, izlet, team building aktivnosti ili putujete na sportska takmičenja sa  svojim sportskim timom - General Transport tim i naša savremena vozila Vam stoje na raspolaganju!

Takođe, iznajmljivanje našeg vozila je idealno za Vaš grupni aerodromski transfer, kao i za jednodnevna ili višednevna poslovna putovanja ili poslovne večere. A jeste li ikada razmišljali o odlasku na odmor sa svojom rodbinom ili grupom najboljih prijatelja? Tu smo za Vas.

Mini Bus Mercedes Sprinter

Kapacitet: 20 + 1 (vozač) 

Wi Fi, TV/DVD/Video  

Električni podizači

Zatamljena stakla

Putni računar

Webasto grejači

Klima

Mini-bus

Naša vozila su nova, luksuzna, savremeno opremljena i redovno servisirana. Omogućavaju Vam da se vozite komforno i spokojno uz potpunu sigurnost u njihovu ispravnost.

Naš vozni park poseduje nove mini-buseve Mercedes Sprinter. Imaju udobna, kožna sedišta, kao i svu prateću modernu opremu, kao što su Wi-Fi, bluetooth, klima, USB utičnice i DVD, mikrofon, punjači pri sedištima, mesto za prtljag i dr. Kapacitet vozila je 20 putnika, plus vozač.

Iznajmljivanje vozila sa vozačem

 

Prilikom rentiranja našeg vozila možete se odlučiti da angažujete i vozača. Naši vozači su iskusni, odgovorni i prijatni. Oni Vam mogu biti na raspolaganju tokom Vašeg putovanja i time znatno umanjiti Vaš stres i zamor.

Kontaktirajte nas!

Pošaljite nam poruku

primer@generaltransport.rs

Pozovite nas:

+381 21 270 1303 / +381 63 507 705

Povežimo se:

Česta pitanja:

Radimo na teritoriji čitave Evrope, a najčešće organizujemo prevoz u Nemačku, Švajcarsku, Austriju, Francusku, zatim Holandiju, Česku, Slovačku, Belgiju i Mađarsku. Svake nedelje imamo redovan uvoz i izvoz u i iz Evrope, tako da možemo vrlo lako organizovati transport po Vašoj meri i potrebama.

Kombi vozila imaju manja ograničenja kretanja od kamiona kako u naseljenim mestima, tako i na otvorenom putu. Cene kombi transporta su povoljnije u odnosu na drugu vrstu drumskog transporta, pogotovo u slučaju prevoza robe bez dotovara. Kao najveću prednost bismo izdvojili vreme isporuke robe i mogućnost direktnih pošiljki.

Solo transport je najbolja opcija u slučaju prevoza osetljive robe veće vrednosti. Isklučivo Vaša roba zauzima celo vozilo i prevozi se bez pretovara od jednog pošiljaoca ka jednom primaocu. Takodje, karakteriše je brža isporuka u odnosu na zbirni transport.

Par parametara utiče na formiranje cene: Vrsta robe, količina, kilometraža, hitnost transporta kao i posebni zahtevi. U slučaju potrebe redovnog prevoza robe, povoljnija cena se formira po dogovoru.

Računanje se vrši po tome koliko pošiljka zauzima dužnih metara korisnog tovarnog prostora. Jedna euro paleta ima dimenzije 800x1200mm i zauzima otprilike 0,4 dužnih metara. Vodeći se ovom logikom možemo onda da zaključimo da dve zauzimaju 0,8, tri 1,2 m i tako dalje.

Naš Vozni Park

Posedujemo savremeni vozni park koji broji 20 novih kombi vozila!