Slanje Paketa Za Francusku

0 Comments

Francuska je zemlja u kojoj živi i radi veliki broj naših ljudi. Imate potrebu da dostavite neki paket nekom u Francusku ili da očekuje paket iz Francuske, a njegovo slanje poštom Vam ne pruža dovoljno brzu ili dovoljno pouzdanu uslugu?

Bilo da ti paketi sadrže nešto od velikog značaja za Vašu trenutnu životnu situaciju, ili da  jednostavno poželite da podelite radost življenja sa Vama dragim osobama u vidu nekog poklončića ili slatkog paketa, potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner. 

Ukoliko imate potrebu za slanjem paketa za Francusku ili samo želite da obradujete svoje bližnje u Francuskoj, tu smo za Vas.

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vašeg paketa

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem. Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najsavremenijom opremom i GPS praćenjem. Takođe, smatramo da je tehnička ispravnost vozila jako bitna stavka, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju manja ili veća pošiljka.

U dogovoru sa Vama, pakete preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku ga prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura. 

Slanje Paketa Za Francusku

Transport paketa za Francusku uz povoljne cene

Pošto često organizujemo redovne zbirne linije na relaciji Francuska – Srbija i Srbija – Francuska, možemo da Vam pružimo izuzetno povoljne i konkurentne cene transporta. Izuzetno smo fleksibilni i u mogućnosti smo da Vam u svako doba izađemo u susret. Naša usluga transporta je brza i pouzdana. Tu smo za Vas i u slučaju da Vam je neophodna brza isporuka paketa za Francusku ili iz Francuske. Možete biti mirni i sigurni da će paket stići u dogovoreno vreme, na dogovoreno mesto i u savršenom stanju.

“General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Francuskom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport