Slanje Paketa Za Holandiju

0 Comments

SLANJE PAKETA ZA HOLANDIJU

Holandija je multinacionalna država u kojoj je svoj dom našao i veliki broj naših ljudi. Bilo da su u pitanju naša deca, rođaci, kumovi ili prijatelji, neretko, pogotovo za vreme praznika, poželimo da podelimo radost življenja sa nama dragim osobama u vidu nekog poklončića ili slatkog paketa.

Ukoliko želite da obradujete svoje bližnje u Holandiji i imate potrebu za slanjem paketa za Holandiju,  potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner. 

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vašeg paketa

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa Ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem. Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najsavremenijom opremom i GPS praćenjem. Takođe, smatramo da je tehnička ispravnost vozila jako bitna stavka, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju mala ili veća pošiljka.

U dogovoru sa Vama, pakete preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku ga prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura. 

Transport paketa za Holandiju uz povoljne cene

Slanje Paketa Za Holandiju

Pošto često organizujemo redovne zbirne linije na relaciji Holandija – Srbija i Srbija – Holandija, možemo da Vam pružimo izuzetno povoljne i konkurentne cene transporta. Izuzetno smo fleksibilni i u mogućnosti smo da Vam u svako doba izađemo u susret. Naša usluga transporta je brza i pouzdana. Tu smo za Vas i u slučaju da Vam je neophodna brza isporuka paketa za Holandiju ili iz Holandije. Možete biti mirni i sigurni da će paket stići u dogovoreno vreme, na dogovoreno mesto i u savršenom stanju.

“General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Holandijom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport