Slanje Paketa Za Nemačku

0 Comments

Nemačka je zemlja u kojoj živi i radi veliki broj naših ljudi. Vrlo često gotovo svako od nas ima potrebu da dostavi neki paket nekom u Nemačku ili da očekuje paket iz Nemačke. Njegovo slanje poštom nam često ne pruža dovoljno brzu ili dovoljno pouzdanu uslugu. 

Nekada ti paketi sadrže nešto od velikog značaja za naše trenutne životne situacije, a nekada jednostavno poželimo da podelimo radost življenja sa nama dragim osobama u vidu nekog poklončića ili slatkog paketa.

Ukoliko  imate potrebu za slanjem paketa za Nemačku ili samo želite da obradujete svoje bližnje u Nemačkoj, potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner. 

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vašeg paketa

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem. Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najsavremenijom opremom i GPS praćenjem. Takođe, smatramo da je tehnička ispravnost vozila jako bitna stavka, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju manja ili veća pošiljka.

U dogovoru sa Vama, pakete preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku ga prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura. 

Slanje paketa za Nemačku

Transport paketa za Nemačku uz povoljne cene

Pošto često organizujemo redovne zbirne linije na relaciji Nemačka – Srbija i Srbija – Nemačka, možemo da Vam pružimo izuzetno povoljne i konkurentne cene transporta. Izuzetno smo fleksibilni i u mogućnosti smo da Vam u svako doba izađemo u susret. Naša usluga transporta je brza i pouzdana. Tu smo za Vas i u slučaju da Vam je neophodna brza isporuka paketa za Nemačku ili iz Nemačke. Možete biti mirni i sigurni da će paket stići u dogovoreno vreme, na dogovoreno mesto i u savršenom stanju.

“General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Nemačkom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport