Transport Robe Za Bosnu I Hercegovinu

0 Comments

Transport Robe Za Bosnu I Hercegovinu

Statistički podaci jasno ukazuju da su spoljnotrgovinski partner Srbije broj jedan zemlje Evropske unije, a nakon toga članice sporazuma CEFTA (Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora, Albanija i Moldavija).

Posle Nemačke i Italije, na trećem mestu je članica CEFTA, Bosna u Hercegovina, u koju je prošle godine Srbija izvezla robu u vrednosti od 884,5 miliona evra.

Najveću pažnju treba da obratimo na susedne zemlje, članice CEFTA, jer u tom segmentu postoje realni uslovi da se spoljnotrgovinska razmena koja je već na visokom nivou još više razvije.

 

Ukoliko imate potrebu za uvozom iz Bosne i Hercegovine ili izvozom za nju, ili želite da unapredite logistiku svog poslovanja sa Bosnom i Hercegovinom, potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner. 

Mi smo Vaš snažni partner za transport robe iz Bosne i Hercegovine ili u Bosnu i Hercegovinu. Bilo da se radi o privatnim licima ili kompanijama, bilo da su to mali paketi ili puni kamioni, pojednostavljujemo protok Vaše robe i optimizujemo Vaše troškove prevoza.

Sa nama kao Vašim prevoznikom robe i sirovina iz Srbije u Bosnu i Hercegovinu, kao i iz Bosne i Hercegovine u Srbiju, Vaša roba će stići neoštećena i na pravo mesto u pravo vreme.

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe.

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem. Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najsavremenijom opremom i GPS praćenjem. Takođe, smatramo da je tehnička ispravnost vozila izuzetno bitna stavka, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

 

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita. 

 

U dogovoru sa Vama, robu preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku je prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura.

 

“General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Bosnom i Hercegovinom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport