Transport robe za Bugarsku

0 Comments

Transport robe za Bugarsku

 

Ukupni odnosi između Srbije i Bugarske su dobro razvijeni, zbog susedstva, blizine tržišta i zajedničkog učešća u mnogim bilateralnim i regionalnim inicijativama i aktivnostima. Najznačajnije robe u uzvozu iz Bugarske: odeća, obuća, čelik i gvožđe, mašinerija i oprema, goriva. Transport robe za Bugarsku iz Srbije je najznačajniji kada je u pitanju sledeća roba: mašine i oprema, metali i rude, hemikalije i plastika, goriva, minerali, sirovine.

Ukoliko imate potrebu za uvozom ili izvozom za Bugarsku, ili želite da unapredite logistiku svog poslovanja sa Bugarskom, General Transport je Vaš pouzdan i odgovoran partner. 

Mi smo Vaš snažni partner za transport robe iz Bugarske ili u Bugarsku. Bilo da se radi o privatnim licima ili kompanijama, bilo da su to mali paketi ili puni kamioni, pojednostavljujemo vaš protok robe i optimiziramo Vaše troškove prevoza.

Kod nas, Vašeg prevoznika robe i sirovina iz Srbije do Bugarske, kao i prevoza iz Bugarske za Srbiju, Vaša roba će stići neoštećena i na pravo mesto u pravo vreme.

 

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa Ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem. Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najsavremenijom opremom i GPS praćenjem. Takođe, smatramo da je jako bitna stavka tehnička ispravnost vozila, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

 

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita. 

 

U dogovoru sa Vama, robu preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku je prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura.

 

“General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Bugarskom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport