Transport Robe za Crnu Goru

0 Comments

TRANSPORT ROBE ZA CRNU GORU

 

Mi smo Vaš snažni partner za transport robe iz Crne Gore ili u Crnu Goru. Bilo da se radi o privatnim licima ili kompanijama, bilo da su to mali paketi ili puni kamioni, pojednostavljujemo protok Vaše robe i optimiziramo Vaše troškove prevoza.

Srbija je sve do sada bila jedan od najvažnijih ekonomskih partnera Crne Gore. Postojala je obostrana zainteresovanost za unapređenje ekonomske saradnje i za realizaciju zajedničkih infrastrukturnih projekata.

U Crnoj Gori je registrovano preko 1.500 firmi čiji su osnivači pravna ili fizička lica iz Srbije.

Ukoliko imate potrebu za uvozom ili izvozom za Crnu Goru, ili želite da unapredite logistiku svog poslovanja sa Crnom Gorom, potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner. 

Sa nama kao Vašim prevoznikom robe i sirovina iz Srbije do Crne Gore, kao i iz Crne Gore za Srbiju, Vaša roba će stići neoštećena i na pravo mesto u pravo vreme.

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe.

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa Ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem. Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najsavremenijom opremom i GPS praćenjem. Takođe, smatramo da je jako bitna stavka tehnička ispravnost vozila, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita. 

U dogovoru sa Vama, robu preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku je prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura.

 “General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Crnom Gorom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport | Putovanje i Prevoz