Transport Robe za Hrvatsku

0 Comments

TRANSPORT ROBE ZA HRVATSKU

 

Već i sama činjenica da je robna razmena između Srbije i Hrvatske već prve godine nakon uspostavljanja diplomatskih odnosa 1997. godine iznosila čak 86,4 miliona dolara pokazuje koliko su privrede ove dve republike bile povezane dok su one bile federalne članice SFRJ, pa je inercija te razmene delovala i posle ratnih jugoslovenskih godina početkom devedesetih godina 20. veka, to jest uprkos njihovim gorkim posledicama. 

 

Glavni izvozni proizvodi Srbije u Hrvatsku su bakar, katodne cevi, polietilen, elektroenergija, suncokretovo ulje itd. Glavni uvozni proizvodi iz Hrvatske su cement, delovi za sedišta u auto-industriji, preparati za pranje, dečje igračke itd. 

 

Ukoliko imate potrebu za uvozom iz Hrvatske ili izvozom za nju, ili želite da unapredite logistiku svog poslovanja sa Hrvatskom, potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner. 

Mi smo Vaš snažni partner za transport robe iz Hrvatske ili u Hrvatsku. Bilo da se radi o privatnim licima ili kompanijama, bilo da su to mali paketi ili puni kamioni, pojednostavljujemo protok Vaše robe i optimizujemo Vaše troškove prevoza.

Sa nama kao Vašim prevoznikom robe i sirovina iz Srbije do Hrvatske, kao i iz Hrvatske za Srbiju, Vaša roba će stići neoštećena i na pravo mesto u pravo vreme.

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe.

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem. Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najsavremenijom opremom i GPS praćenjem. Takođe, smatramo da je tehnička ispravnost vozila izuzetno bitna stavka, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

 

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita. 

 

U dogovoru sa Vama, robu preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku je prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura.

 

“General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Hrvatskom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport