Transport robe za Italiju

0 Comments

Transport robe za Italiju

Srbija ima veoma dobre i stabilne bilateralne odnose sa Italijom. Kada su u pitanju najvažnije izvozne destinacije za srpske proizvode u EU, Italija zauzima prvo mesto, pa onda slede Nemačka, Rumunija, Slovenija i Hrvatska. Srbija je u 2018. godini izvezla preko 12% od svog ukupnog izvoza upravo u Italiju.
Na uvoznoj strani, prvo mesto zauzima Nemačka (od ukupnog uvoza Srbije iz EU), pa za njom sledi Italija, te za njom Poljska, Mađarska, Austrija i Francuska.

Ukoliko imate potrebu za uvozom ili izvozom za Italiju, ili želite da unapredite logistiku svog poslovanja sa Italijom, potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner.

 

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa Ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem. Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najsavremenijom opremom i GPS praćenjem. Takođe, smatramo da je jako bitna stavka tehnička ispravnost vozila, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita.

U dogovoru sa Vama, robu preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku je prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura.

 

Transport robe za Italiju uz povoljne cene

Pošto često organizujemo redovne zbirne linije na relaciji Italija – Srbija i Srbija – Italija, možemo da Vam pružimo izuzetno povoljne i konkurentne cene transporta. Izuzetno smo fleksibilni i u mogućnosti smo da Vam u svako doba izađemo u susret. Naša usluga transporta je brza i pouzdana. Tu smo za Vas i u slučaju da Vam je neophodna brza isporuka pošiljke za Italiju ili iz Italije. Možete biti mirni i sigurni da će roba stići u dogovoreno vreme, na dogovoreno mesto i u savršenom stanju.

 

“General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Italijom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport