Transport Robe za Norvešku

0 Comments

Transport Robe za Norvešku

 

Ukoliko imate potrebu za Transport robe za Norvešku, ili želite da unapredite logistiku svog poslovanja sa Norveškom, potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner. 

Tokom 2015, ostvaren je izvoz od 22,7 i uvoz od 24,4 miliona evra, ukupno 47.

Kupovina mreže „Mobi 63“ od strane Telenora 2006. godine za 1,5 milijardi evra, jedna je od najvećih pojedinačnih stranih investicija u Srbiji i ujedno i najveća norveška investicija u Srbiji.

Norveška je od 2000. godine Srbiji dodelila oko 250 miliona evra bespovratne pomoći, kroz razne forme donacija i razvojnih projekata.

Mi smo Vaš snažni partner za transport robe iz Norveške ili u Norvešku. Bilo da se radi o privatnim licima ili kompanijama, bilo da su to mali paketi ili puni kamioni, pojednostavljujemo protok Vaše robe i optimiziramo Vaše troškove prevoza.

Sa nama kao Vašim prevoznikom robe i sirovina iz Srbije do Norveške, kao i iz Norveške za Srbiju, Vaša roba će stići neoštećena i na pravo mesto u pravo vreme.

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe.

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa Ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem. Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najsavremenijom opremom i GPS praćenjem. Takođe, smatramo da je jako bitna stavka tehnička ispravnost vozila, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita. 

U dogovoru sa Vama, robu preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku je prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura.

 “General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Norveškom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport | Putovanje i Prevoz