Transport robe za Poljsku

0 Comments

Transport robe za Poljsku

Trgovinska razmena se između Srbije i Poljske u poslednjih deset godina skoro udesetostručila.

Poljska je osmi spoljnotrgovinski partner Srbije.  Ukupni bilateralni odnosi Srbije i Poljske se obostrano pozitivno ocenjuju, a rezultat su kontinuiranog političkog dijaloga i regulisani su sa 30 bilateralnih ugovora i sporazuma.

 

Ukoliko imate potrebu za uvozom ili izvozom za Poljsku, potreban Vam je pouzdan partner kao što je General Transport doo.

Mi smo Vaš pouzdan partner za transport robe iz Poljsku ili u Poljsku. Bilo da se radi o privatnim licima ili kompanijama, bilo da su to mali paketi ili puni kamioni, pojednostavljujemo vaš protok robe i optimiziramo Vaše troškove prevoza.

Kod nas, Vašeg prevoznika robe i sirovina iz Srbije do Poljske, kao i prevoza iz Poljske za Srbiju, Vaša roba će stići bez ikakvih oštećenja, u dogovoreno vreme na pravo mesto.

Transport robe za Poljsku – jednostavno uz General Transport

Naš vozni park se sastoji od dvadeset novih vozila. U kombi Fiat Furgon (Box) može da se utovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok se u kombi Renault Master sa Ceradom može utovariti 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi kapacitete našeg voznog parka, to ne predstavlja nikakav problem. Zahvaljujući našim dugogodišnjim poslovnim partnerima u mogućnosti smo da uvek pronađemo vozilo koje odgovara dimenzijama i potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najmodernijom opremom i praćenjem putem GPS-a. Takođe, smatramo da je izuzetno bitna stavka tehnička ispravnost vozila, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađujemo u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita.

 

Ono što nas odlikuje je izuzetna fleksibilnost jer Vam možemo u svako doba izaći u susret. Takođe, ono što nas na tržištu izdvaja od konkurencije je izuzetno brzo vreme reagovanja. Brzo reagovanje i još brža usluga. Takođe ćemo Vas brzo i uveriti da će Vaša roba stići sigurno na pravu destinaciju.

 

Uvek se oslanjamo na dobri, stari profesionalizam – sve stiže u dogovoreno vreme i na dogovoreno mesto što pruža našim klijentima boju poziciju u svakodnevnom poslovanju. Ukoliko i Vi rešite da se strateški pozicionirate na tržištu – uz General Transport će Vam to i poći za rukom.

 

U skladu sa prethodnim dogovorom ostvarenim sa Vama, robu ćemo preuzeti na dogovorenom mestu i u najkraćem roku ćemo je prebaciti na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz prethodno navedene usluge, takođe nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura.

 

“General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Velikom Britanijom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport