Transport robe za Portugaliju

0 Comments

Transport robe za Portugaliju

Portugalija je zemlja koja izvozi vino, povrće i voće, drvo i plutu, ali zato uvozi žitarice i ribu. Industrijski sektor se razvija. Tekstilna industrija prednjači sa četvrtinom zaposlenih u industriji, a zatim slede konfekcijska industrija, metalurgija, montaža automobila, elektronska, kožna, drvna i prehrambena industrija.

Najvažnije grane lake industrije su ujedno i izvozne grane, prerada duvana, konzervisanje ribe, te izrada crepova, odevnih predmeta, tekstila i papira.

 

Ukoliko imate potrebu za uvozom ili izvozom za Portugaliju, ili želite da unapredite logistiku svog poslovanja sa Portugalijom, potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner.

Mi smo Vaš pouzdan partner za transport robe iz Portugalije ili u Portugaliju. Bilo da se radi o privatnim licima ili kompanijama, bilo da su to mali paketi ili puni kamioni, pojednostavljujemo vaš protok robe i optimiziramo Vaše troškove prevoza.

Kod nas, Vašeg prevoznika robe i sirovina iz Srbije do Portugalije, kao i prevoza iz Portugalije za Srbiju, Vaša roba će stići bez ikakvih oštećenja, u dogovoreno vreme na pravo mesto.

 

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe

Naš vozni park se sastoji od dvadeset novih vozila. U kombi Fiat Furgon (Box) može da se utovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok se u kombi Renault Master sa Ceradom može utovariti 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi kapacitete našeg voznog parka, to ne predstavlja nikakav problem. Zahvaljujući našim dugogodišnjim poslovnim partnerima u mogućnosti smo da uvek pronađemo vozilo koje odgovara dimenzijama i potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najmodernijom opremom i praćenjem putem GPS-a. Takođe, smatramo da je jako izuzetno stavka tehnička ispravnost vozila, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

 

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađujemo u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita.

 

U skladu sa prethodnim dogovorom ostvarenim sa Vama, robu ćemo preuzeti na dogovorenom mestu i u najkraćem roku ćemo je prebaciti na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz prethodno navedene usluge, takođe nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura.

“General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Velikom Britanijom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport