Transport robe za Rumuniju

0 Comments

Transport robe za Rumuniju

 

Rumunija, kao najveća susedna zemlja, predstavlja značajnog spoljnotrgovinskog partnera Republike Srbije. Među 164 zemlje u koje je Srbija plasirala proizvode u 2015. godini Rumunija zauzima 4. mesto najznačajnijih spoljnotrgovinskih partnera Srbije. U isto vreme, na listi od 187 zemalja iz kojih je Srbija uvozila proizvode, Rumunija je bila na 12. mestu, prema vrednosti realizovanog uvoza. Transport robe za Rumuniju iz Srbije se obavlja na svakodnevnom nivou i to preko graničnih prelaza koji su namenjeni za teretni saobraćaj a to su: Srpska Crnja, Vatin i Đerdap I. 

 

Ukoliko imate potrebu za uvozom ili izvozom za Rumuniju, ili želite da unapredite logistiku svog poslovanja sa Rumunijom, potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner. 

Mi smo Vaš snažni partner za transport robe iz Rumunije ili u Rumuniju. Bilo da se radi o privatnim licima ili kompanijama, bilo da su to mali paketi ili puni kamioni, pojednostavljujemo vaš protok robe i optimiziramo Vaše troškove prevoza.

Kod nas, Vašeg prevoznika robe i sirovina iz Srbije do Rumunije, kao i prevoza iz Rumunije za Srbiju, Vaša roba će stići neoštećena i na pravo mesto u pravo vreme.

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa Ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem. Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najsavremenijom opremom i GPS praćenjem. Takođe, smatramo da je jako bitna stavka tehnička ispravnost vozila, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

 

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita. 

 

U dogovoru sa Vama, robu preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku je prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura.

 

“General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Rumunijom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport