Transport robe za Rusiju

0 Comments

Transport robe za Rusiju

Kada se analizira trgovinska razmena Srbije i Rusije u poslednjih 12 godina, Rusija je uvek više svoje robe izvozila u Srbiju. I mada postoji trend rasta izvoza iz Srbije u Rusiju, taj izvoz je uvek, bar za oko 30% manji od uvoza.

U Rusiju se iz Srbije uvozi voće, povrće i mesni proizvodi. Posebna prednost prilikom izvoza robe u Rusiju jeste postojanje ugovora o bezcarinskoj trgovini na osnovu Pravila o poreklu robe koje je Republika Srbija zaključila sa zemljama koje su deo carinske evro-azijske unije Rusija, Belorusija i Kazahstan.

Ukoliko imate potrebu za uvozom ili izvozom za Rusiju, ili želite da unapredite logistiku svog poslovanja sa Rusijom, potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner.

General Transport je Vaš snažni partner kada Vam je potreban transport robe za Rusiju ili iz Rusije. Bilo da se radi o privatnim licima ili kompanijama, bilo da su to mali paketi ili puni kamioni, pojednostavljujemo Vaš protok robe i optimiziramo Vaše troškove prevoza.

Kod nas, Vašeg prevoznika robe i sirovina iz Srbije do Rusije, kao i prevoza iz Rusije za Srbiju, Vaša roba će stići neoštećena i na pravo mesto u pravo vreme.

Uvek smo u mogućnosti da obezbedimo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa Ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi kapacitete našeg voznog parka, to ne predstavlja nikakav problem. Zahvaljujući našim dugogodišnjim poslovnim partnerima u mogućnosti smo da uvek pronađemo vozilo koje odgovara dimenzijama i potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najmodernijom opremom i praćenjem putem GPS-a. Takođe, smatramo da je izuzetno bitna stavka tehnička ispravnost vozila, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

 

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita.

 

U skladu sa prethodnim dogovorom ostvarenim sa Vama, robu ćemo preuzeti na dogovorenom mestu i u najkraćem roku ćemo je prebaciti na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz prethodno navedene usluge, takođe nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura.

“General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Rusijom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport