Transport Robe Za Severnu Makedoniju

0 Comments

Transport Robe Za Severnu Makedoniju

Ukupna robna razmena između Srbije i Severne Makedonije u 2018. godini iznosila je 856 miliona evra i beleži povećanje od 11,3% u odnosu na 2017. godinu.

Otvaranje integrisanog graničnog prelaza između Srbije i Severne Makedonije 2019. godine novi je početak za ekonomsku saradnju u regionu Zapadnog Balkana.

 

Glavni izvozni proizvodi Srbije u Severnu Makedoniju su električna energija, provodnici, suncokretovo ulje, pšenica, cigarete, butan i dr. Glavni uvozni proizvodi iz Severne Makedonije su lim, lekovi za maloprodaju, sveže stono grožđe itd. 

 

Ukoliko imate potrebu za uvozom iz Severne Makedonije ili izvozom za nju, ili želite da unapredite logistiku svog poslovanja sa Severnom Makedonijom, potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner. 

Mi smo Vaš snažni partner za transport robe iz Severne Makedonije ili u Severnu Makedoniju. Bilo da se radi o privatnim licima ili kompanijama, bilo da su to mali paketi ili puni kamioni, pojednostavljujemo protok Vaše robe i optimizujemo Vaše troškove prevoza.

Sa nama kao Vašim prevoznikom robe i sirovina iz Srbije do Severne Makedonije, kao i iz Severne Makedonije za Srbiju, Vaša roba će stići neoštećena i na pravo mesto u pravo vreme.

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe.

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem. Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najsavremenijom opremom i GPS praćenjem. Takođe, smatramo da je tehnička ispravnost vozila izuzetno bitna stavka, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

 

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita. 

 

U dogovoru sa Vama, robu preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku je prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura.

 

“General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Severnom Makedonijom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport