Transport Robe za Sloveniju

0 Comments

TRANSPORT ROBE ZA SLOVENIJU

 

O saradnji Srbije i Slovenije u ekonomiji govori podatak da su slovenačke firme među najvećim investitorima u Srbiji, da slovenački kapital u Srbiji prevazilazi 1,1 milijardi evra i da u 1.500 kompanija sa slovenačkim kapitalom radi 25.000 ljudi.

Trgovinska razmena je u stalnom usponu. Najnoviji izveštaj Narodne banke Slovenije pokazuje da je Srbija broj 1 trgovinski partner Slovenije posle EU. Spoljnotrgovinska razmena Slovenije i Srbije, uprkos kovidu 19, u prvih šest meseci 2020. godine ostala je na sličnom nivou kao prošle godine i iznosi više od 700 miliona evra. 

Najbolja saradnja između dve zemlje zabeležena je u metalskoj, poljoprivredno-prehrambrenoj i farmaceutskoj industriji. Odnedavno sve je bolja saradnja i u drugim industrijama pa tako na primer, srpske IT firme sa svojim ćerkama firmama iz Slovenije veoma dobro posluju na najzahtevnijim tržištima, kao što je Velika Britanija. Treba napomenuti i da je prehrambena industrija veliki izvozni potencijal Srbije. Takođe, uvoz automobila iz Slovenije je pojednostavljen i ceo proces traje kraće. 

Ukoliko imate potrebu za uvozom robe iz Slovenije ili izvozom za nju, ili želite da unapredite logistiku svog poslovanja sa Slovenijom, potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner. 

Mi smo Vaš snažni partner za transport robe iz Slovenije ili u Sloveniju. Bilo da se radi o privatnim licima ili kompanijama, bilo da su to mali paketi ili puni kamioni, pojednostavljujemo protok Vaše robe i optimizujemo Vaše troškove prevoza.

Sa nama kao Vašim prevoznikom robe i sirovina iz Srbije do Slovenije, kao i iz Slovenije za Srbiju, Vaša roba će stići neoštećena i na pravo mesto u pravo vreme.

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe.

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem. Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najsavremenijom opremom i GPS praćenjem. Takođe, smatramo da je tehnička ispravnost vozila izuzetno bitna stavka, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

 

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita. 

 

U dogovoru sa Vama, robu preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku je prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura.

 

“General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Slovenijom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport