Transport Robe za Tursku

0 Comments

Transport Robe za Tursku

 

Sporazumom o slobodnoj trgovini između Srbije i Turske, Srbija je dobila koncesije na određen broj novih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, što znači da je po prvi put omogućen bescarinski uvoz goveđeg mesa i suncokretovog ulja na tržište Turske. Izvestan je i dalji rast izvoza, ali i ukupne trgovinske razmene između dve zemlje. Turska se, inače, u prošloj godini našla na 12. mestu najvećih spoljnotrgovinskih partnera Srbije.

 

Ukoliko imate potrebu za uvozom robe ili izvozom robe za Tursku, ili želite da unapredite logistiku svog poslovanja sa Turskom, potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner. 

Mi smo Vaš snažni partner za transport robe za Tursku. Bilo da se radi o privatnim licima ili kompanijama, bilo da su to mali paketi ili puni kamioni, pojednostavljujemo protok Vaše robe i optimiziramo Vaše troškove prevoza.

Sa nama kao Vašim prevoznikom robe i sirovina iz Srbije do Turske, kao i iz Turske za Srbiju, Vaša roba će stići neoštećena i na pravo mesto u pravo vreme.

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe.

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa Ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem.

Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najsavremenijom opremom i GPS praćenjem. Takođe, smatramo da je jako bitna stavka tehnička ispravnost vozila, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

 

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita. 

 

U dogovoru sa Vama, robu preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku je prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura.

 

“General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Turskom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport