O nama

O nama - General Transport doo

Kompanija “General Transport” osnovana je 2006. godine. Na vreme smo prepoznali potrebu tržišta za uspostavljanjem kvalitetnih veza sa ostatkom Evrope. Tada smo počeli da gradimo svoju mrežu koja i dalje raste i jača. Svet logistike možda deluje komplikovano, ali mi ćemo Vam ga pojednostaviti.

Naša primarna delatnost je pružanje usluga prevoza robe na tržištu Zapadne Evrope i zemalja Balkana. Bavimo se drumskim kombi prevozom i u ponudi imamo tri vrste prevoza: zbirni, solo prevoz, kao i pošiljkama ‘’za dan’’.

Posedujemo sopstveni vozni park koji broji 20 novih kombi vozila. Nastojimo da uvek pratimo trendove i obogatimo našu uslugu, te se izdvojimo kvalitetom u odnosu na konkurente.

Kombinujemo moderno sa tradicionalnim, dodajte na to iskustvo od preko 15 godina kao i dugogodišnje poslovne veze i kontakte  sa drugim prevoznicima... i dobijate priču koja stoji iza “General Transport”-a. Sve od navedenog čini nas izuzetno fleksibilnim poslovnim partnerom koji može brzo i sigurno da odgovori i na najzahtevnije potrebe naših klijenata. Idealan smo poslovni partner malim i srednjim preduzećima.

Ono što nas izdvaja od konkurencije je naša predanost klijentima i dobri stari profesionalizam. Verujemo da dogovor “kuću gradi” i uvek se držimo onoga što obećamo. Ukoliko se ispostavi da Vaša roba prelazi gabarit naših vozila, vrlo lako ćemo iskoordinisati i organizovati prevoz sa našim poslovnim partnerima. Naše mogućnosti su organičene samo Vašom maštom. 

Uvek smo ponosni što se izdvajamo izuzetno povoljnim cenama transporta prilagođenim tržištu i uslovima poslovanja.

Redovne zbirne linije za transport robe organizujemo na nedeljnom nivou tako da zbirne pošiljke mogu da se obrade jako velikom brzinom. Najčešće organizujemo ture za Nemačku, Austriju, Švajcarsku i Francusku pa potom i za Češku, Slovačku, Mađarsku, Holandiju…

Solo prevoz i brze isporuke dan-za-dan se organizuju u rekordnom roku.

Odlikuje nas izuzetna fleksibilnost. Verujemo da za sve može da se pronađe način tako da nam to ostavlja prostor i za kreativnost i za bolje strateško razmišljanje. Uvek se trudimo da robu dostavimo tačno na vreme, pa i u slučajevima nepredviđenih okolnosti.

Naravno, našem timu je zadovoljstvo naših klijenata prioritet i nastojimo da izgradimo što bolji i bliži partnerski odnos. Sa svakom novom turom gradimo i jačamo poverenje i dokazujemo kvalitet i brzinu naše usluge.

Kontaktirajte nas!

Pošaljite nam poruku

primer@generaltransport.rs

Pozovite nas:

+381 21 270 1303 / +381 63 507 705

Povežimo se:

Česta pitanja:

Naš Vozni Park

Posedujemo savremeni vozni park koji broji 20 novih kombi vozila!