Špedicija

Carinsko Posredovanje - efikasno i bez čekanja!

Usluge špedicije po evropskim standardima i izrada dokumentacije

Ukoliko se bavite uvozom ili izvozom robe znate da je brzo i efikasno carinjenje stub Vašeg poslovanja i da mora da se odvija bez nepotrebnih zastoja koji Vam na kraju mogu napraviti ozbiljan problem. Uz “General Transport” ovakvi scenariji se neće dešavati - mi Vam možemo obezbediti nesmetan protok robe po svim propisima i uz svu potrebnu dokumentaciju.

Sarađujemo sa različitim kompanijama iz oblasti špedicije sa teritorija Beograda i Novog Sada, ali i inostranstva. Imamo dugogodišnje iskustvo u carinskom posredovanju i kombinujući našu ekspertizu sa iskustvom, za Vas smo sastavili jednu jedinstvenu i kompletnu uslugu carinskog posredovanja. Time smo formirali pun krug kretanja Vaše robe, od prijema do konačnog odredišta, uz minimum troškova i komplikacija.

Uz našu pomoć možete izbeći duge i komplikovane carinske procedure jer uz iskustvo i profesionalizam u ovoj branši - znaćemo da Vam damo pravu preporuku. Pojednostavićemo ceo ovaj proces koliko god da je to moguće i obezbediti Vam nesmetani protok robe. Svaki naš klijent je priča za sebe pa tako i svakog klijenta tretiramo na jedinstven način.

U današnje vreme važno je ne gubiti korak sa aktuelnim zbivanjima na tržištu. Svakako ne želite da se bavite kašnjenjem robe ili plaćanjem neočekivanih troškova na carini. “General Transport” Vam može pomoći da ostvarite svoje uvozno-izvozne potencijale, ukoliko ste malo ili srednje preduzeće. Vrlo lako Vam možemo obezbediti usluge špedicije u saradnji sa našim poslovnim partnerima.

Carinsko Posredovanje - kvalitetno, brzo i u skladu sa standardima i propisima.

Dugogodišnja saradnja sa carinskom ispostavom Novi Sad takođe dosta govori o kvalitetu naših usluga carinskog posredovanja. Naše usluge počinju prijemom i potvrdom dispozicije. Vršimo prijem i potvrde sve potrebne carinske dokumentacije - dobavljamo po potrebi i dodatnu dokumentaciju (CMR, EUR i sl.).

Nudimo i opciju carinskog skladištenja robe i smeštanja robe u carinski magacin. Takođe, angažujemo i potrebne carinske inspekcijske službe, vršimo osiguranje robe na zahtev komitenta. Prijavljujemo robu na granici i pošiljka se carini prema tarifama (uvoz, izvoz, privremeni uvoz, privremeni izvoz, reeksport).

Ukoliko želite dovesti Vaše poslovanje na viši nivo, olakšati protok pošiljki na graničnim prelazima u međunarodnom saobraćaju ili ojačati Vaše veze sa inostranstvom - mi Vam možemo pomoći. Obratite nam se u svako doba da čujete našu ponudu.

Kontaktirajte nas!

Pošaljite nam poruku

primer@generaltransport.rs

Pozovite nas:

+381 21 270 1303 / +381 63 507 705

Povežimo se:

Česta pitanja:

Radimo na teritoriji čitave Evrope, a najčešće organizujemo prevoz u Nemačku, Švajcarsku, Austriju, Francusku, zatim Holandiju, Česku, Slovačku, Belgiju i Mađarsku. Svake nedelje imamo redovan uvoz i izvoz u i iz Evrope, tako da možemo vrlo lako organizovati transport po Vašoj meri i potrebama.

Kombi vozila imaju manja ograničenja kretanja od kamiona kako u naseljenim mestima, tako i na otvorenom putu. Cene kombi transporta su povoljnije u odnosu na drugu vrstu drumskog transporta, pogotovo u slučaju prevoza robe bez dotovara. Kao najveću prednost bismo izdvojili vreme isporuke robe i mogućnost direktnih pošiljki.

Solo transport je najbolja opcija u slučaju prevoza osetljive robe veće vrednosti. Isklučivo Vaša roba zauzima celo vozilo i prevozi se bez pretovara od jednog pošiljaoca ka jednom primaocu. Takodje, karakteriše je brža isporuka u odnosu na zbirni transport.

Par parametara utiče na formiranje cene: Vrsta robe, količina, kilometraža, hitnost transporta kao i posebni zahtevi. U slučaju potrebe redovnog prevoza robe, povoljnija cena se formira po dogovoru.

Računanje se vrši po tome koliko pošiljka zauzima dužnih metara korisnog tovarnog prostora. Jedna euro paleta ima dimenzije 800x1200mm i zauzima otprilike 0,4 dužnih metara. Vodeći se ovom logikom možemo onda da zaključimo da dve zauzimaju 0,8, tri 1,2 m i tako dalje.

Naš Vozni Park

Posedujemo savremeni vozni park koji broji 20 novih kombi vozila!