Špedicija

Carinsko Posredovanje - efikasno i bez čekanja!

Usluge špedicije po evropskim standardima i izrada dokumentacije

Ukoliko se bavite uvozom ili izvozom robe znate da je brzo i efikasno carinjenje stub Vašeg poslovanja i da mora da se odvija bez nepotrebnih zastoja koji Vam na kraju mogu napraviti ozbiljan problem. Uz “General Transport” ovakvi scenariji se neće dešavati - mi Vam možemo obezbediti nesmetan protok robe po svim propisima i uz svu potrebnu dokumentaciju.

Sarađujemo sa različitim kompanijama iz oblasti špedicije sa teritorija Beograda i Novog Sada, ali i inostranstva. Imamo dugogodišnje iskustvo u carinskom posredovanju i kombinujući našu ekspertizu sa iskustvom, za Vas smo sastavili jednu jedinstvenu i kompletnu uslugu carinskog posredovanja. Time smo formirali pun krug kretanja Vaše robe, od prijema do konačnog odredišta, uz minimum troškova i komplikacija.

Uz našu pomoć možete izbeći duge i komplikovane carinske procedure jer uz iskustvo i profesionalizam u ovoj branši - znaćemo da Vam damo pravu preporuku. Pojednostavićemo ceo ovaj proces koliko god da je to moguće i obezbediti Vam nesmetani protok robe. Svaki naš klijent je priča za sebe pa tako i svakog klijenta tretiramo na jedinstven način.

U današnje vreme važno je ne gubiti korak sa aktuelnim zbivanjima na tržištu. Svakako ne želite da se bavite kašnjenjem robe ili plaćanjem neočekivanih troškova na carini. “General Transport” Vam može pomoći da ostvarite svoje uvozno-izvozne potencijale, ukoliko ste malo ili srednje preduzeće. Vrlo lako Vam možemo obezbediti usluge špedicije u saradnji sa našim poslovnim partnerima.

Carinsko Posredovanje - kvalitetno, brzo i u skladu sa standardima i propisima.

Dugogodišnja saradnja sa carinskom ispostavom Novi Sad takođe dosta govori o kvalitetu naših usluga carinskog posredovanja. Naše usluge počinju prijemom i potvrdom dispozicije. Vršimo prijem i potvrde sve potrebne carinske dokumentacije - dobavljamo po potrebi i dodatnu dokumentaciju (CMR, EUR i sl.).

Nudimo i opciju carinskog skladištenja robe i smeštanja robe u carinski magacin. Takođe, angažujemo i potrebne carinske inspekcijske službe, vršimo osiguranje robe na zahtev komitenta. Prijavljujemo robu na granici i pošiljka se carini prema tarifama (uvoz, izvoz, privremeni uvoz, privremeni izvoz, reeksport).

Ukoliko želite dovesti Vaše poslovanje na viši nivo, olakšati protok pošiljki na graničnim prelazima u međunarodnom saobraćaju ili ojačati Vaše veze sa inostranstvom - mi Vam možemo pomoći. Obratite nam se u svako doba da čujete našu ponudu.

Kontaktirajte nas!

Pošaljite nam poruku

primer@generaltransport.rs

Pozovite nas:

+381 21 270 1303 / +381 63 507 705

Povežimo se:

Česta pitanja:

Naš Vozni Park

Posedujemo savremeni vozni park koji broji 20 novih kombi vozila!