Naš tim

Naš tim

Đurko Šumić - Generalni Direktor

djurko@generaltransport.rs

+381 63 507 705

Sa preko 10 godina iskustva mi možemo skrojiti program specijalno po Vašoj meri. Štedimo Vaš novac i skraćujemo Vam vreme čekanja.

Ukoliko želite da čujete više o našim uslugama ili želite da dobijete informacije o ceni transporta - pozovite nas. Ekipa General Transporta uvek rado izlazi u susret svojim potencijalnim mušterijama

Ilija Pupovac

ilija@generaltransport.rs

+381 60 494 08 58

Nenad Žegarac

nenad@generaltransport.rs

+381 61 166 50 30

Emil Palančanin

emil@generaltransport.rs

+381 63 881 17 37

Kontaktirajte nas!

Pošaljite nam poruku

primer@generaltransport.rs

Pozovite nas:

+381 21 270 1303 / +381 63 507 705

Povežimo se:

Česta pitanja:

Radimo na teritoriji čitave Evrope, a najčešće organizujemo prevoz u Nemačku, Švajcarsku, Austriju, Francusku, zatim Holandiju, Česku, Slovačku, Belgiju i Mađarsku. Svake nedelje imamo redovan uvoz i izvoz u i iz Evrope, tako da možemo vrlo lako organizovati transport po Vašoj meri i potrebama.

Kombi vozila imaju manja ograničenja kretanja od kamiona kako u naseljenim mestima, tako i na otvorenom putu. Cene kombi transporta su povoljnije u odnosu na drugu vrstu drumskog transporta, pogotovo u slučaju prevoza robe bez dotovara. Kao najveću prednost bismo izdvojili vreme isporuke robe i mogućnost direktnih pošiljki.

Solo transport je najbolja opcija u slučaju prevoza osetljive robe veće vrednosti. Isklučivo Vaša roba zauzima celo vozilo i prevozi se bez pretovara od jednog pošiljaoca ka jednom primaocu. Takodje, karakteriše je brža isporuka u odnosu na zbirni transport.

Par parametara utiče na formiranje cene: Vrsta robe, količina, kilometraža, hitnost transporta kao i posebni zahtevi. U slučaju potrebe redovnog prevoza robe, povoljnija cena se formira po dogovoru.

Računanje se vrši po tome koliko pošiljka zauzima dužnih metara korisnog tovarnog prostora. Jedna euro paleta ima dimenzije 800x1200mm i zauzima otprilike 0,4 dužnih metara. Vodeći se ovom logikom možemo onda da zaključimo da dve zauzimaju 0,8, tri 1,2 m i tako dalje.

Naš Vozni Park

Posedujemo savremeni vozni park koji broji 20 novih kombi vozila!