Vozni park

Vozni Park

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa Ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg.

Fiat Furgon

Dužina: 3.8 m

Širina: 1.7 m

Visina: 2 m

Tovar: 5 Euro Paleta i do 1300 kg

Renault Master

Dužina: 4.1 m

Širina: 2.2 m

Visina: 2.3 m

Tovar: 8 Euro Paleta i do 1200 kg

Putnička vozila

Naš vozni park poseduje nove mini-buseve Mercedes Sprinter. Imaju udobna, kožna sedišta, kao i svu prateću modernu opremu, kao što su Wi-Fi, bluetooth, klima, USB utičnice i DVD, mikrofon, punjači pri sedištima, mesto za prtljag i dr. Kapacitet vozila je 20 putnika, plus vozač.

Mini Bus Mercedes Sprinter

Kapacitet: 20 + 1 (vozač) 

Wi Fi, TV/DVD/Video  

Električni podizači

Zatamljena stakla

Putni računar

Webasto grejači

Klima

Mini-bus

Kontaktirajte nas!

Pošaljite nam poruku

primer@generaltransport.rs

Pozovite nas:

+381 21 270 1303 / +381 63 507 705

Povežimo se:

Česta pitanja:

Radimo na teritoriji čitave Evrope, a najčešće organizujemo prevoz u Nemačku, Švajcarsku, Austriju, Francusku, zatim Holandiju, Česku, Slovačku, Belgiju i Mađarsku. Svake nedelje imamo redovan uvoz i izvoz u i iz Evrope, tako da možemo vrlo lako organizovati transport po Vašoj meri i potrebama.

Kombi vozila imaju manja ograničenja kretanja od kamiona kako u naseljenim mestima, tako i na otvorenom putu. Cene kombi transporta su povoljnije u odnosu na drugu vrstu drumskog transporta, pogotovo u slučaju prevoza robe bez dotovara. Kao najveću prednost bismo izdvojili vreme isporuke robe i mogućnost direktnih pošiljki.

Solo transport je najbolja opcija u slučaju prevoza osetljive robe veće vrednosti. Isklučivo Vaša roba zauzima celo vozilo i prevozi se bez pretovara od jednog pošiljaoca ka jednom primaocu. Takodje, karakteriše je brža isporuka u odnosu na zbirni transport.

Par parametara utiče na formiranje cene: Vrsta robe, količina, kilometraža, hitnost transporta kao i posebni zahtevi. U slučaju potrebe redovnog prevoza robe, povoljnija cena se formira po dogovoru.

Računanje se vrši po tome koliko pošiljka zauzima dužnih metara korisnog tovarnog prostora. Jedna euro paleta ima dimenzije 800x1200mm i zauzima otprilike 0,4 dužnih metara. Vodeći se ovom logikom možemo onda da zaključimo da dve zauzimaju 0,8, tri 1,2 m i tako dalje.