Transport

Međunarodni Transport Robe

Za preko 15 godina koliko postojimo na tržištu usavršili smo uslugu međunarodnog transporta. I naravno da ne planiramo da se zaustavljamo. Nastavljamo i dalje da gradimo dobre strateške i partnerske odnose. Uvek smo u potrazi za novim i sigurnim partnerima. Ukoliko ste manja ili srednja kompanija, a želeli biste da dovedete poslovanje na viši nivo - mi Vam u velikoj meri možemo pomoći da unaredite logistiku. Svakom projektu i poslu pristupamo sa jednakom pažnjom i predanošću.

Međunarodni transport je veoma zahtevan i ne treba ga shvatati olako. Prvi imperativ je pravilno tretiranje robe jer, bez obzira na gabarit, ona mora stići na odredište u savršenom stanju.

Svaki zahtev koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita. Takođe, smatramo da je jako bitna stavka tehnička ispravnost vozila, te konstantno ulažemo u rast i razvoj našeg voznog parka. Tako su rizici od kvara svedeni na minimum.

Trenutno posedujemo vozni park sa 20 novih vozila, opremljenih najsavremenijom opremom i sa GPS praćenjem.

Pošto često organizujemo redovne zbirne linije na relaciji Zapadna Evropa -Srbija i Srbija-Zapadna Evropa možemo da Vam pružimo izuzetno povoljne i konkurentne cene transporta.

Ono što nas odlikuje je izuzetna fleksibilnost jer Vam možemo u svako doba izaći u susret. Takođe, ono što nas na tržištu izdvaja od konkurencije je izuzetno brzo vreme reagovanja. Brzo reagovanje i još brža usluga. Takođe ćemo Vas brzo i uveriti da će Vaša roba stići sigurno na pravu destinaciju.

Uvek se oslanjamo na dobri, stari profesionalizam - sve stiže u dogovoreno vreme i na dogovoreno mesto što pruža našim klijentima boju poziciju u svakodnevnom poslovanju. Ukoliko i Vi rešite da se strateški pozicionirate na tržištu - uz General Transport će Vam to i poći za rukom.

Vrste međunarodnog transporta koje najčešće pružamo:

Zbirni međunarodni transport robe:

Jedna od naših najpopularnijih, a i najčešćih usluga. U pitanju su pošiljke manjeg gabarita za koje nije potrebno iznajmljivati kompletno vozilo. Na nedeljnom nivou sakupljamo pošiljke i kombinujemo ih u našim redovnim turama. Dostavljamo Vaše pošiljke od vrata do vrata da biste bili sigurni da je Vaša pošiljka stigla sigurno i da se nalazi u pravim rukama. 

Solo međunarodni transport robe:

Savršena opcija kada je gabarit takav da se mora rezervisati posebno vozilo. Ukoliko gabarit prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem. Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe. 

Isporuka za 24h - Vremenski kritičan transport:

Ovo smo videli i iskusili mnogo puta: roba mora da dođe od tacke A do tacke B u vremenski ograničenom (čitaj, rekordnom) roku. Ukoliko Vas je već uhvatila panika, a sat otkucava - mi Vam možemo pomoći.

Uz međunarodni transport robe obavićemo i sve prateće poslove

U dogovoru sa Vama, robu preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku je prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura. 

Ukoliko je Vašoj robi potreban prostor za skladištenje ili gabarit prelazi nosivost naših vozila - nema nikavih problema. Možemo Vam obezbediti magacinski prostor ili kamionski prevoz, sve u dogovoru sa našim dugogodišnjim poslovnim partnerima.

U svako doba želimo da zaštitimo klijenta od potencijalne štete - zahvaljujući garanciji koju klijentima izdajemo uz obavezno potpisivanje ugovora. Ugovorom se obavezujemo da ćemo posao obaviti po najvišim standardima i po dogovoru. Garancijom se obavezujemo da ćemo obeštetiti klijenta u slučaju nastanka štete. Takođe, nudimo i mogućnost dodatnog osiguranja robe u međunarodnom transportu.

Iza General Transporta stoji mali, ali funkcionalni tim profesionalaca. Dugo smo u ovoj branši i poznajemo materiju, kao i sve puteve. Svi putevi na kraju vode u General! U budućnosti želimo da General Transport postane sinonim za međunarodni transport, prvo ime koje Vam padne na pamet kada pomislite na brzu i kvalitetnu uslugu.

Naš tim i saradnje imaju veliki potencijal. Naši vozači su licencirani i poseduju sve potrebne sertifikate i dokumentaciju, birali smo isključivo profesionalce predane svom poslu. Ono što našu ponudu čini izuzetnom je velika fleksibilnost u poslovanju, kao i transparentnost. Uvek volimo da klijentima obezbedimo detaljne i sve potrebne informacije.

Ukoliko imate pitanja u vezi sa transportom robe ili našim poslovanjem, želite da čujete našu ponudu ili da postanete naši partneri, slobodno nas kontaktirajte, uvek smo voljni da popričamo.

Kontaktirajte nas!

Pošaljite nam poruku

primer@generaltransport.rs

Pozovite nas:

+381 21 270 1303 / +381 63 507 705

Povežimo se:

Česta pitanja:

Naš Vozni Park

Posedujemo savremeni vozni park koji broji 20 novih kombi vozila!