Zbirni Transport

Zbirni Transport Robe - Brzo, pouzdano, efikasno

Zbirni transport robe spada u najisplativiju vrstu prevoza na tržištu. Posmatrano na duže staze i sa dugoročnog finansijskog aspekta - zbirni prevoz robe u velikoj meri štedi Vaš novac, naročito ako ste u konstantnoj komunikaciji sa inostranstvom. Pošiljke, roba manjeg gabarita, svi oni mali, ali jednako bitni detalji za vaše poslovanje, dolaze na Vaša vrata zahvaljujući zbirnom prevozu.

Tajna je samo u odličnoj organizaciji i vrhunskom poznavanju logistike. Povoljna cena zbirnog transporta dominira u odnosu na ostale načine međunarodnog transporta. Sve se odvija brzo i efikasno - Vaše zahteve procesuiramo odmah da bismo Vam ponudili najpovoljniju cenu i vreme prispeća pošiljke.

U toku nedelje sakupljamo pošiljke i kombinujemo ih u našim redovnim turama. Dostavljamo Vaše pošiljke od vrata do vrata da biste bili sigurni da je Vaša pošiljka stigla sigurno i da se nalazi u pravim rukama.

Nudimo Vam i opciju praćenja gde se Vaša roba nalazi, sve se može proveriti u realnom vremenu. Naš vozni park je opremljen najsavremenijom opremom i GPS praćenjem i uvek gledamo da unapredimo našu uslugu.

Zbirni transport robe - kako cela računica izgleda?

Računica zbirnog transporta je veoma jednostavna i računa se po zapremini i težini.

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 vozila.

Kombi Furgon (Box) moze da tovari 5 EuroPaleta i do 1500 kg, dok kombi sa Ceradom moze da tovari 8 EuroPaleta i do 1500 kg.

Računanje se vrši po tome koliko pošiljka zauzima dužnih metara korisnog tovarnog prostora. Jedna EuroPaleta ima dimenzije 800x1200mm i zauzima otprilike 0,4 dužnih metara.

Vodeći se ovom logikom možemo onda da zaključimo da dve zauzimaju 0,8, tri 1,2 m i tako dalje.  

 

Ukoliko i dalje imate neke nedoumice vezane za zbrini transport robe, naš tim će Vam detaljnije objasniti čitav ovaj proces.

Ono na šta smo veoma ponosni je fleksibilnost i transparentno poslovanje. Sa nama sigurno nećete imati neprijatna iznenađenja i iznenadne troškove,

Vi zajedno sa našim timom odlučujete koja je najbolja opcija.

Vreme dostave Zbirnog Transporta Robe

Vreme dostave je malo drugačije nego kada je u pitanju solo transport u kome se zakupljuje ceo tovarni prostor u vozilu. Ipak, zauzvrat imate značajno nižu cenu prevoza robe, a kako smo već i ranije napomenuli - vreme je novac. 

Naši klijenti se odlučuju za usluge zbirnog transporta robe najčešće u slučaju kada je vrednost robe niska, te cena transporta u velikoj meri utiče na dalju prodajnu vrednost robe. Svake nedelje imamo redovne polaske iz Srbije za Zapadnu Evropu i obrnuto. Najčešće ture organizujemo za Nemačku, Švajcarsku, Austriju, Francusku, zatim Holandiju, Česku, Slovačku, Belgiju i Mađarsku. Kolika god da je udaljenost, naš tim će proceniti najbolje moguće rešenje kako bi Vaša roba u najkraćem roku bila na željenoj destinaciji. 

Uverite se i sami zašto je ovakav vid transporta izuzetno popularan. Širom Evrope dostavljamo Vaše pošiljke i robu. Ukoliko vodite mali ili srednji biznis, znate da je logistika od krucijalnog značaja. Uverite se u kvalitet naših usluga i pridružite se našoj rastućoj mreži poslovnih partnera.

Kontaktirajte nas!

Pošaljite nam poruku

primer@generaltransport.rs

Pozovite nas:

+381 21 270 1303 / +381 63 507 705

Povežimo se:

Česta pitanja:

Naš Vozni Park

Posedujemo savremeni vozni park koji broji 20 novih kombi vozila!