Logistika

Logistika i transport širom Evrope

Za preko 10 godina kako poslujemo po čitavoj Evropi, stvorili smo jedinstvenu logističku mrežu i sa ponosom možemo da kažemo da ta mreža i dalje raste. Nastojimo da gradimo što kvalitetnije mostove ne bi li dodatno unapredili našu uslugu i poslovanje doveli na viši nivo. Svet logistike doživljava renesansu, ali i evoluciju, sa pojavama novih tehnologija. Ipak, znamo da neke tradicionalne stvari nikada neće izaći iz mode pa našu uslugu krojimo po voljama i željama klijenta.

 

Specijalizovani smo za usluge drumskog saobraćaja. Nudimo Vam paket logističkih usluga, koje vršimo sa sopstvenim ili vozilima naših dugogodišnjih partnera u poslovanju. Ono što nas izdvaja je vrhunska stručnost, visok stepen odgovornosti, kvalitetan vozni park, brzina i kvalitet usluge, pouzdanost u vršenju transporta, kao i dugogodišnje iskustvo.

Zadovoljstvo naših klijenata i partnera je naš prioritet. Naše logističke usluge su transparentne i uvek klijentima maksimalno izlazimo u susret. Bez obzira na gabarit i vrstu robe - sve tretiramo sa jednakom pažnjom i brigom da bi roba stigla u savršenom stanju na svoju destinaciju.

Naši menadžeri pobrinuće se za svaki aspekt transporta - lokalnu dopremu i otpremu, asignaciju, konsalting i osiguranje robe.

Sva naša vozila imaju GPS praćenje i uvek ćete biti sigurni da se putovanje Vaše robe odvija po tačno zacrtanom planu i da ona dolazi u prave ruke.

logistika medjunarodnog prevoza robe

Pojednostavljena logistika i kraći rokovi

logistika medjunarodnog prevoza robe

Pokrivamo sve glavne pravce na teritoriji Evrope i možemo se pohvaliti izuzetnim tranzitnim brzinama. Mi skraćujemo vreme i štedimo Vam novac. Posedujemo iskusni tim stručnjaka koji će proceniti najbolje rešenje za Vas i potrebe Vašeg prevoza.

Pojednostavićemo putanju od tačke A do tačke B. To već zvuči poprilično jednostavno, ali čak i da nije - mi ćemo učiniti da bude. Od logističkih usluga nudimo Vam zbirni transport, solo transport, kao i prevoz u kritičnom roku. 

Veoma smo ponosni na partnerstva sa drugim kompanijama iz oblasti logističke industrije. U slučaju da su naša vozila zauzeta, to nam ne predstavlja nikakvu prepreku jer smo u mogućnosti da dogovorimo sve sa našim dugogodišnjim partnerima.

Velika fleksibilnost u poslovanju je osobina koja nas izdvaja od svih konkurenata.

Elektronsko praćenje raspoloživih vozila u Evropi pruža nam mogućnost brzog reagovanja, a sve u cilju smanjenja troškova transporta i skraćenja vremena čekanja za naše klijente.

Ponosni na partnerstva

U sopstvenoj organizaciji i uz pomoć naših saradnika organizujemo redovne, nedeljne, zbirne linije na relaciji Zapadna Evropa-Srbija i Srbija-Zapadna Evropa što u sprezi sa uslugama špedicije, smeštanja u carinski magacin i carinjenja kreira dodatnu vrednost za naše klijente. Takođe, precizne informacije o prevozu i praćenje robe u realnom vremenu je moguće uz nas. Izuzetno smo ponosni na preciznost i transparentnost naših usluga.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice i pitanja u vezi sa logistikom i iz sfere logističkih usluga, naš ljubazni tim će Vam izaći u susret u najkraćem mogućem roku. Dopustite nam da skrojimo uslugu baš po Vašoj meri i iznenadimo Vas rezultatima. Bez prikrivenih troškova, po najpovoljnijim cenama u regionu.

Kontaktirajte nas!

Pošaljite nam poruku

primer@generaltransport.rs

Pozovite nas:

+381 21 270 1303 / +381 63 507 705

Povežimo se:

Česta pitanja:

Naš Vozni Park

Posedujemo savremeni vozni park koji broji 20 novih kombi vozila!