Brza isporuka

Solo Transport i Brza isporuka bilo gde u Evropi!

Vreme je novac. I to je ključno pravilo za one koji svoje poslovanje shvataju izuzetno ozbiljno. Bilo da ste startap koji obećava, mali ili srednji biznis koji polako otkriva svoj potencijal - vreme je vaš najbitniji resurs.Tržište, ubrzan tempo, razvoj web shopova i promene tehnologije čine da se osećamo kao da vremena više nema. Zato je bitno ne gubiti korak u tržišnoj igri i uvek ostajati konkurentan. Ne bi trebalo da dozvolite da Vam neka sitna neprijatnost uspori tempo posla i produktivnost Vašeg tima stručnjaka. 

Najgori mogući scenariji idu otprilike ovako: nedostaje Vam roba ili neki bitan rezervni deo, a i na izmaku ste sa repro materijalom. Tržište diktira trendove i ima sve više zahteva za efikasnim i efektivnim lagerom, ali kompanije često dolaze u situaciju nedostatka neke od sirovina za redovnu proizvodnju ili potrebe hitne isporuke svojim kupcima. I tako samo počnete da osluškujete kako telefoni počinju nekontrolisano da zvone, e-mail ne smete ni da otvorite jer se svi pitaju šta se zbiva, a Vi čekate da Vam rešenje padne sa neba.

Tada na scenu stupa General Transport. Doduše, ne radimo vazdušni transport, ali stižemo da brzo isporučimo sve i drumskim. Isporuka za dan je još jedna naša specijalnost! Iako stara izreka kaže da ako je nešto brzo, sigurno je i kuso, to nije slučaj sa nama!

Sa Vašom robom ćemo i dalje postupati pažljivo i profesionalno, da u savršenom stanju stigne na svoje odredište. I najbolje, uvek ćete moći da pratite gde se u tom trenutku naša vozila nalaze.

Sva naša vozila su novije proizvodnje sa instaliranim GPS praćenjem. I naravno, naši klijenti imaju samo reči hvale.Roba bilo kog gabarita dolazi u obzir, možemo organizovati sve po Vašoj volji i po Vašem vremenu. Mi Vam štedimo vreme čak i kada vremena nema.

Na vreme smo se suočili sa problematikom vremenski kritičnih pošiljki i uveli smo uslugu brzih pošiljki za 24 časa u celoj Evropi. Tajna brzih pošiljki leži u kvalitetnim partnerstvima i poslovnim vezama koje gradimo već duži niz godna. Imamo čitavu mrežu prevoznika koji mogu vrlo brzo i lako da pronađu idealno rešenje za Vašu brzu pošiljku. Naše mogućnosti ograničene su samo Vašom maštom. Inspiracije, resursa i kreativnosti uvek imamo dovoljno, kao i uigran tim profesionalaca.

Budite uvek jedan korak ispred svih sa General Transportom. Ili više koraka, zavisi od hitnosti situacije.

 

Ukoliko Vas već hvata panika, ne očajavajte. Naš tim je prošao ovakve situacije mnogo puta i možemo Vam samo reći - opustite se. Od nerviranja nemate ništa, onaj stresniji deo možete prepustiti nama. Napravite pravi prvi korak i pozovite tim General Transporta. Mi preuzimamo dalje!

Kontaktirajte nas!

Pošaljite nam poruku

primer@generaltransport.rs

Pozovite nas:

+381 21 270 1303 / +381 63 507 705

Povežimo se:

Česta pitanja:

Naš Vozni Park

Posedujemo savremeni vozni park koji broji 20 novih kombi vozila!