Transport Robe za Austriju

0 Comments

TRANSPORT ROBE ZA AUSTRIJU

Podaci o izvozu iz Srbije u Austriju i uvozu iz Austrije u Srbiju bili su prilično impresivni u poslednjih par godina. 

Austrija je sa približno 2,26 milijardi evra drugi najveći investitor u Srbiji po obimu investicija, počev od 2000. godine. Više od 400 austrijskih preduzeća u Srbiji obezbeđuje posao za oko 18.000 ljudi.

Mašine i električni sistemi, farmaceutski proizvodi, staklo i stakleni predmeti, plastika, papir i motorna vozila, kao i kukuruz, najviše su se uvozili iz Austrije.

Austrija iz Srbije pre svega nabavlja električne delove, gvožđe i čelik, staklo i staklene predmete, mašine, aparate i mehaničke uređaje i smrznuto voće. 

Ukoliko imate potrebu za uvozom iz Austrije ili izvozom za nju, ili želite da unapredite logistiku svog poslovanja sa Austrijom, potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner. 

Mi smo Vaš snažni partner za transport robe iz Austrije ili u Austriju. Bilo da se radi o privatnim licima ili kompanijama, bilo da su to mali paketi ili puni kamioni, pojednostavljujemo protok Vaše robe i optimizujemo Vaše troškove prevoza.

Sa nama kao Vašim prevoznikom robe i sirovina iz Srbije do Austrije, kao i iz Austrije za Srbiju, Vaša roba će stići neoštećena i na pravo mesto u pravo vreme.

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe.

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem. Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najsavremenijom opremom i GPS praćenjem. Takođe, smatramo da je tehnička ispravnost vozila izuzetno bitna stavka, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita. 

U dogovoru sa Vama, robu preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku je prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura.

 “General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Austrijom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport