Transport robe za Belgiju

0 Comments

Transport robe za Belgiju

Belgija ima izuzetno gustu i modernu mrežu vrlo dobro osvetljenih puteva. Zemlje Beneluksa su posle Nemačke i Italije najfrekventnije destinacije kada je u pitanju kamionski transport za Srbiju.

Tokom prethodnih godina je napravljen pomak u kretanju robne razmene između Belgije i Srbije. Privredna saradnja između ove dve zemlje jača, u 2018. godini je zabeležen najveći rast robne razmene koja je iznosila ukupno 518,6 miliona evra.

U prvih osam meseci 2019. godine je, u odnosu na isti period 2018. godine, zabeležen rast od 10 posto i trend rasta uvoza i izvoza nastavlja da ide u pozitivnom smeru.

 

Ukoliko imate potrebu za uvozom ili izvozom za Belgiju, ili želite da unapredite logistiku svog poslovanja sa Belgijom, potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner.

Mi smo Vaš snažni partner za transport robe iz Belgije ili u Belgiju. Bilo da se radi o privatnim licima ili kompanijama, bilo da su to mali paketi ili puni kamioni, pojednostavljujemo vaš protok robe i optimiziramo Vaše troškove prevoza.

Kod nas, Vašeg prevoznika robe i sirovina iz Srbije do Belgije, kao i prevoza iz Belgije za Srbiju, Vaša roba će stići neoštećena i na pravo mesto u pravo vreme.

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa Ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem. Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najsavremenijom opremom i GPS praćenjem. Takođe, smatramo da je jako bitna stavka tehnička ispravnost vozila, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

 

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita.

 

U dogovoru sa Vama, robu preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku je prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura.

 

“General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Belgijom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport