Transport robe za Francusku

0 Comments

Transport robe za Francusku

 

Transport robe za Francusku – na vreme i sigurno uz General Transport

 

Francuska i Srbija su 2010. godine zaključile Prelazni trgovinski sporazum nakon koga je trgovinska razmena između ove dve zemlje skoro udvostručena.
Samo u 2017. godini je ostvareno čak 881,5 miliona evra spoljnotrgovinske razmene, od čega 443,6 miliona evra proističe od uvoza, dok je 437,9 miliona evra od izvoza robe. Francuska je te godine bila 14. trgovinski partner Srbije, sa 2,9% učešća u ukupnoj razmeni.

U prvoj polovini 2018. godine je došlo do dodatnog povećanja u trgovinskoj razmeni i to za čak 8,2 %, u poređenju sa istim periodom prethodne godine.
U Francusku se iz Srbije uvoze samo određene vrste srpskih proizvoda, ali je izvoz francuskih proizvoda u Srbiju veoma raznovrstan.

 

Uvoz i izvoz robe za Francusku

Da li imate potrebu za uvozom ili izvozom za Francusku, ili želite da unapredite logistiku svog poslovanja sa Francuskom? General Transport je Vaš pouzdan i odgovoran partner!

 

U sopstvenoj organizaciji i uz pomoć naših saradnika organizujemo redovne, nedeljne, zbirne linije na relaciji Francuska-Srbija i Srbija-Francuska, što u sprezi sa uslugama špedicije, smeštanja u carinski magacin i carinjenja kreira dodatnu vrednost za naše klijente. Takođe, precizne informacije o prevozu i praćenje robe u realnom vremenu je moguće uz nas. Izuzetno smo ponosni na preciznost i transparentnost naših usluga.

 

Zadovoljstvo naših klijenata i partnera je naš prioritet. Naše logističke usluge su transparentne i uvek klijentima maksimalno izlazimo u susret. Bez obzira na gabarit i vrstu robe – sve tretiramo sa jednakom pažnjom i brigom da bi roba stigla u savršenom stanju na svoju destinaciju.

 

Naši menadžeri će se pobrinuti za svaki aspekt transporta – lokalnu dopremu i otpremu, asignaciju, konsalting i osiguranje robe.

 

U dogovoru sa Vama, robu preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku je prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura.

 

Ukoliko vam je potreban međunarodni transport robe na francusko tržište, na pravom ste mestu! Kontaktirajte nas i u najkraćem roku ćemo doći do najefikasnijeg rešenja za Vaše potrebe.

Categories: Međunarodni transport