Transport robe za Holandiju

0 Comments

Transport robe za Holandiju

Holandija je šesta po veličini ekonomija Evrope. Spada u najbogatije zemlje svijeta, ima BDP po stanovniku 53.600 dolara, prema paritetu kupovne moći. Iako se radi o relativno maloj zemlji, igra važnu ulogu kao evropsko transportno čvorište. Uobičajeno ima visok trgovinski višak, stabilnu industriju i nisku nezaposlenost.

Ekonomska razmena Srbije i Holandije je sve bolja i krajem prošle godine je suficit bio na strani Srbije i u robama i u uslugama.

 

Ukoliko imate potrebu za uvozom ili izvozom za Holandiju, ili želite da unapredite logistiku svog poslovanja sa Holandijom, potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner. 

 

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa Ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem. Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najsavremenijom opremom i GPS praćenjem. Takođe, smatramo da je jako bitna stavka tehnička ispravnost vozila, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

 

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita. 

 

U dogovoru sa Vama, robu preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku je prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura. 

 

Transport robe za Holandiju uz povoljne cene

Pošto često organizujemo redovne zbirne linije na relaciji Holandija – Srbija i Srbija – Holandija, možemo da Vam pružimo izuzetno povoljne i konkurentne cene transporta. Izuzetno smo fleksibilni i u mogućnosti smo da Vam u svako doba izađemo u susret. Naša usluga transporta je brza i pouzdana. Tu smo za Vas i u slučaju da Vam je neophodna brza isporuka pošiljke za Holandiju ili iz Holandije. Možete biti mirni i sigurni da će roba stići u dogovoreno vreme, na dogovoreno mesto i u savršenom stanju.

 

“General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Holandijom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport