Transport Robe za Mađarsku

0 Comments

TRANSPORT ROBE ZA MAĐARSKU

 

Mi smo Vaš snažni partner za transport robe za Mađarsku ili iz Mađarske. Bilo da se radi o privatnim licima ili kompanijama, bilo da su to mali paketi ili puni kamioni, pojednostavljujemo protok Vaše robe i optimiziramo Vaše troškove prevoza.

Srbija i Mađarska su prošlu godinu završile sa trgovinskom razmenom od 1,76 mlrd evra, a da je u prvom kvartalu ove godine, i pored krize, zabeležen rast od 8,37 %. Mađarska je treći partner Srbije na nivou EU, i približava se drugom mestu.

Ukoliko imate potrebu za uvozom ili izvozom za Mađarsku, ili želite da unapredite logistiku svog poslovanja sa Mađarskom, potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner. 

Sa nama kao Vašim prevoznikom robe i sirovina iz Srbije do Mađarske, kao i iz Mađarske za Srbiju, Vaša roba će stići neoštećena i na pravo mesto u pravo vreme.

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe.

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa Ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem. Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najsavremenijom opremom i GPS praćenjem. Takođe, smatramo da je jako bitna stavka tehnička ispravnost vozila, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita. 

U dogovoru sa Vama, robu preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku je prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura.

 “General Transport“  Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Mađarskom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport | Putovanje i Prevoz