Transport Robe Za Nemačku

0 Comments

Transport Robe Za Nemačku

 

Transport robe za Nemačku – efikasno i pouzdano uz General Transport!

Mereno bruto društvenim proizvodom, Nemačka ima najrazvijeniju ekonomiju u Evropi, a četvrtu po redu u svetu. To je država koja je relativno siromašna kada se govori o sirovinskoj bazi za ekonomsku eksploataciju. Upravo zbog toga, Nemačka je veliki uvoznik sirovina, kako iz drugih zemalja, tako i iz Srbije.

Na osnovu zvaničnih statističkih podataka za period od januara do juna 2019. godine,  najveći trgovinski partner Srbije, pojedinačno po zemljama, bila je upravo Nemačka. Status najvećeg trgovinskog partnera za posmatrani period se odnosi kako na izvoz, tako i na uvoz. U Nemačku smo u posmatranom periodu izvezli robu u vrednosti 1,08 milijardi evra, a uvezli za 1,46 milijardi evra.

Ukoliko imate potrebu za uvozom ili izvozom za Nemačku, ili želite da unapredite logistiku svog poslovanja sa Nemačkom, potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner. 

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa Ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem. Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najsavremenijom opremom i GPS praćenjem. Takođe, smatramo da je jako bitna stavka tehnička ispravnost vozila, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita. 

U dogovoru sa Vama, robu preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku je prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura. 

Transport robe za Nemačku uz povoljne cene

Pošto često organizujemo redovne zbirne linije na relaciji Nemačka – Srbija i Srbija – Nemačka, možemo da Vam pružimo izuzetno povoljne i konkurentne cene transporta. Izuzetno smo fleksibilni i u mogućnosti smo da Vam u svako doba izađemo u susret. Naša usluga transporta je brza i pouzdana. Tu smo za Vas i u slučaju da Vam je neophodna brza isporuka pošiljke za Nemačku ili iz Nemačke. Možete biti mirni i sigurni da će roba stići u dogovoreno vreme, na dogovoreno mesto i u savršenom stanju.

“General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Nemačkom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport