Transport robe za Slovačku

0 Comments

Transport robe za Slovačku

Robna razmena Srbije i Slovačke u 2015. godini iznosila je 423,2 miliona evra, od čega je izvoz Srbije iznosio 198,5 miliona evra, dok je uvoz bio 224,7 miliona evra.

Manjine kako Slovaka u Srbiji, tako i Srba u Slovačkoj predstavljaju dodatni podsticaj dobroj ekonomskoj i trgovinskoj saradnji između ove dve zemlje.

 

Ukoliko imate potrebu za uvozom ili izvozom za Slovačku, ili želite da unapredite logistiku svog poslovanja sa Slovačkom, potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner.

Mi smo Vaš snažni partner za transport robe iz Slovačke ili u Slovačku. Bilo da se radi o privatnim licima ili kompanijama, bilo da su to mali paketi ili puni kamioni, pojednostavljujemo vaš protok robe i optimiziramo Vaše troškove prevoza.

Kod nas, Vašeg prevoznika robe i sirovina iz Srbije do Slovačke, kao i prevoza iz Slovačke za Srbiju, Vaša roba će stići neoštećena i na pravo mesto u pravo vreme.

 

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa Ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg. Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem. Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe. Vozila su opremljena najsavremenijom opremom i GPS praćenjem. Takođe, smatramo da je jako bitna stavka tehnička ispravnost vozila, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

 

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita.

 

U dogovoru sa Vama, robu preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku je prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura.

 

“General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Slovačkom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport