Transport Robe za Švajcarsku

0 Comments

Transport Robe za Švajcarsku

 

Transport Robe za Švajcarsku – efikasno i pouzdano uz General Transport!

 

Švajcarska je jedna od najbogatijih zemalja sveta. BDP Švajcarske po glavi stanovnika je svrstava na treće mesto na svetu.

 

Iako nije članica EU, Švajcarska je pregovarala sa EU mnogobrojnim bilateralnim sporazumima, a ti sporazumi su napravljeni da bi ojačali ekonomsku saradnju i integraciju zemlje sa EU. U stvari, nije iznenađujuća činjenica da se više od 70% spoljne trgovine Švajcarske odvija upravo u zemljama EU.

 

Ipak, Švajcarska ima potrebu i za izvozom u zemlje koje nisu članice EU, kao i za uvozom iz njih.

 

Ukoliko imate potrebu za uvozom ili izvozom za Švajcarsku, ili želite da unapredite logistiku svog poslovanja sa Švajcarskom, potreban Vam je pouzdan i odgovoran partner. 

Mi smo Vaš snažni partner za transport robe iz Švajcarske ili u Švajcarsku. Bilo da se radi o privatnim licima ili kompanijama, bilo da su to mali paketi ili puni kamioni, pojednostavljujemo Vaš protok robe i optimiziramo Vaše troškove prevoza.

Kod nas, Vašeg prevoznika robe i sirovina iz Srbije do Švajcarske, kao i prevoza iz Švajcarske za Srbiju, Vaša roba će stići neoštećena i na pravo mesto u pravo vreme.

Obezbeđujemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe

U našem voznom parku trenutno posedujemo 20 novih vozila. Kombi Fiat Furgon (Box) može da tovari 5 Euro Paleta i do 1300 kg, dok kombi Renault Master sa Ceradom može da tovari 8 Euro Paleta i do 1200 kg.

Ukoliko gabarit Vaše robe prelazi moći našeg voznog parka, ni to nam ne predstavlja problem. Zahvaljujući našim poslovnim partnerima uvek smo u mogućnosti da pronađemo vozilo koje odgovara potrebama Vaše robe.

Vozila su opremljena najsavremenijom opremom i GPS praćenjem. Takođe, smatramo da je jako bitna stavka tehnička ispravnost vozila, te tako rizike od kvara svodimo na minimum.

 

Transport Robe za Švajcarsku – Pouzdan partner za sigurno poslovanje!

Svaki zahtev za saradnju koji primimo obrađuje se u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju jedna mala pošiljka ili tovar većeg gabarita. 

 

U dogovoru sa Vama, robu preuzimamo na određenom mestu i u najkraćem roku je prebacujemo na željenu destinaciju. Robu pakujemo i pripremamo za transport, vršimo utovar i istovar. Uz naše usluge, nudimo i carinsko posredovanje i obavljanje carinskih procedura.

 

“General Transport” Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izdavanja i pribavljanja svih potrebnih transportnih dokumenata za spoljnotrgovinske poslove sa Švajcarskom. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga.

Categories: Međunarodni transport