GPS Praćenje Pošiljke

0 Comments

GPS Praćenje Pošiljke

 

Kada otpremate pošiljku, pogotovo ako je od osetljivog materijala, morate se pobrinuti ne samo da se ona isporuči na vreme, već i da se  tokom njene otpreme ne dogodi nijedna vrsta problema koji bi mogao da ugrozi kvalitet i funkcionalnost sadržaja i njegovu konačnu upotrebu. GPS praćenjem pošilje to možete saznati u bilo koje vreme.

Problemi mogu da se kreću od klasičnog slučaja greške pri sortiranju do udara ili pada pošiljke. 

Razvoj savremene tehnologije je omogućio korišćenje moćnih GPS lokatora tj. posebnih sistema za satelitsko praćenje vozila, opremljenih serijom senzora koji otkrivaju pad ili snimaju promene temperature, kao i pokušaje otvaranja pakovanja ili izlaganja sadržaja pošiljke svetlosti. 

GPS Pracenje Posiljke

GPS otkriva položaj vozila u bilo kom trenutku, pa je stoga moguće pratiti njegovo kretanje u realnom vremenu i omogučeno je kupcu da bukvalno korak po korak prati svoju pošiljku.

Pomoću takvog lokatora, možemo imati neprekidni nadzor statusa vozila i robe, kao i obradu i procenu podataka o njihovom kretanju, pređenoj kilometraži i odmorima  kako u zemlji, tako i u inostranstvu. 

Akcelometar je naprava za merenje ubrzanja tela u pokretu. Koristi se za razne namene: indikaciju opterećenja, merenje pređenog puta, ugao na koji je on nagnut u odnosu na zemlju (nagib), detekciju i merenje jačine vibracije i td.

GPS sistemi u vozilima su doprineli između ostalog smanjenju rizika po bezbednost robe koja se prevozi, kao i povećanju efektivnosti i konkurentnosti na tržištu.

Pošiljku je moguće pratiti preko računara, laptopa ili mobilnog telefona.

Budući da je “General Transport” preduzeće kome je veoma stalo do bezbednosti robe koju prevozi, efikasne usluge i naravno zadovoljstva klijenata, opremilo je svoj vozni park sa GPR uređajima i time omogućio klijentima konstantno praćenje kretanja njihove robe do krajnje destinacije.

Naše preduzeće za usluge GPS praćenja Vaše pošiljke koristi ALMAKS GPS uređaje, koji su vrhunskog kvaliteta i prate najsavremenije tehnologije i standarde.

Osim praćenja svih vrsta pošiljki Almaks GPS sistem za praćenje vozila ima i sledeće mogućnosti:

  • Google mape (prikaz ulica, geografski prikaz, satelitski prikaz, grafički prikaz ulica, prikaz mape),
  • Here mape (detaljni prikaz mape, prikaz iz satelita, mape sa grafičkim prikazom ulica, geografski prikaz i infrastruktura),
  • Detaljan prikaz odabrane lokacije,
  • Trenutno stanje zagušenja saobraćaja po oblastima i gradovima u Evropi i Aziji, itd.

“General Transport” Vam stoji na raspolaganju i nudi Vam profesionalne usluge konsultacija  u vezi sa GPS praćenjem Vaše robe u transportu, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta Vašeg poslovanja.

Categories: Međunarodni transport